Skip to content Skip to footer

Samhällsvetenskapliga föreningen åkte på Paintball

En av SESUS medlemsorganisationer, Samhällsvetenskapliga föreningen, arrangerade en Paintball-aktivitet som möjliggjordes tack vare SESUS förmånliga projektbidrag. Dessa bidrag är tillgängliga för alla SESUS medlemsföreningar att ansöka om. Vi på SESUS uppskattade denna ansökan på projekt främjar fysisk hälsa och välmående.

Samhällsvetenskapliga föreningens Bojan crew hade en fantastisk dag tillsammans på paintball. Bojan crew är ett av föreningens engagerade utskott som arbetar hårt vid alla våra evenemang. Förutom att vi är dedikerade till vårt arbete, anser vi att det är viktigt att ge crewet möjlighet att delta i roliga aktiviteter utanför föreningen. Eftersom allt arbete inom föreningen är ideellt, är det viktigt för oss att anordna underhållande aktiviteter som en form av återgivande.

Denna gång valde vi att spela paintball på “Spela Paintball” i Jordbro. Vi var 20 crewmedlemmar som deltog och vi hade otroligt roligt! Vi delades upp i två lag och spelade olika typer av spel under cirka 1,5 timme. Evenemanget var en enorm framgång och alla crewmedlemmar hade en fantastisk tid tillsammans! Det har verkligen gett oss ny energi och massor av trevliga minnen. Vi är nu ännu mer taggade inför framtiden och ser fram emot att skapa ännu fler minnesvärda stunder tillsammans.


Samhällsvetenskapliga föreningen åkte på Paintball - SESUS