Skip to content Skip to footer

Lansering av ny webbsida

Idag smyglanserar vi SESUS nya hemsida. Hemsidan kommer vara navet i organisationens kommunikation utåt. Där den ska förse information till våra medlemsföreningar, medlemmar och även blivande medlemsföreningar.

Målet med den nyutvecklade hemsidan har varit att förtydliga information om vad som händer i organisationen och dess medlemsföreningar. Hur vi stöttar medlemsföreningar och hur man även enkelt kan ansöka om medlemskap.

Ett ytterligare har varit att förtydliga vilka våra medlemsföreningar är, och vart de finns i Sverige. Detta genom både snabb listning direkt på startsidan samt med en karta där varje medlemsförening finns utplacerad med dess adress och webbplats.

Vi har även önskat att förenkla och förtydliga åtkomst till information om förbundet och våra tjänster, där det ska vara enkelt för besökaren att hitta rätt, och få korrekt information som är uppdaterad.

Vi kommer under de de kommande dagarna och veckorna finslipa hemsidan och uppskattar om ni besökare finner felaktigheter, att höra av sig till oss via vårt kontaktformulär.

Lansering av ny webbsida - SESUS