Skip to content Skip to footer

Uppstart av Studentbarometern

SESUS är glada att introducera vårt senaste initiativ: Studentbarometern.com.

Vårt mål är att stödja studentorganisationer och deras medlemmar vid svenska lärosäten i skapandet av en trygg, givande och utvecklande studentmiljö. I detta syfte utvecklar vi nu Studentbarometern.com som ett verktyg för att samla åsikter och erfarenheter från engagerade studenter. Denna information kommer att användas för att förespråka för studenternas intressen gentemot media, företag och regeringen.

Projektet syftar till att hjälpa oss förstå studenternas vardag och studentliv bättre. Genom att få insikt i deras utmaningar och bekymmer, kan vi mer effektivt arbeta för att förbättra situationen. Studentbarometern kommer att skickas ut årligen med enkäter där studenterna även har möjlighet att få rabatter, belöningar och priser för sina svar. Genom detta hoppas vi skapa rapporter som kan användas för att främja studenternas intressen gentemot media, företag och regeringen.

Om du är intresserad av att delta i Studentbarometern, tveka inte att kontakta oss på  eller ring +46707802112. Att anmäla sitt intresse är helt frivilligt men kommer att ge oss en bättre uppfattning om stödet för detta projekt inom våra studentorganisationer.”