Skip to content Skip to footer

Jönköping Studentkår köpte in en Storformatsskrivare

SESUS stöttade Jönköping Studentkår och gav bidrag för att de skulle kunna köpa in en Storformatsskrivare. Detta nedan var mottiveringen till deras ansökan till bidrag

Vi på studentkåren i Jönköping har sedan tidigare gjort oss mer eller mindre oberoende av externa företag när det kommer till inköp av profilkläder då vi själva köpt in maskiner för att kunna skriva ut och trycka våra och föreningars kläder inhouse. Vi önskar även göra oss oberoende av externa företag när det kommer till beställning av posters/affischer och banderoller.

En storformatsskrivare skulle i hög grad öka tillgängligheten för oss och för våra föreningar. Många föreningar och studenter behöver ofta skriva ut projekt, affischer, presentationer i stort format, vilket är svårt att uppnå med högskolans vanliga skrivare.

Som studentkår stöder vi en mängd olika föreningar, evenemang och projekt som kräver stora utskrifter av affischer, banners och marknadsföringsmaterial. Med en storformatsskrivare skulle vi kunna producera dessa material inhouse, vilket skulle spara tid och pengar. Dessutom ökar det vår förmåga att anpassa och skapa professionella trycksaker, vilket i sin tur skulle öka vår synlighet och inverkan på högskolan.

Det har nu provat maskinen och resultaten kan ni se nedan