NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Ny hemsida och begränsad service

Categories: Förening

Under de kommande månaderna kommer vi genomföra arbetet med att byta ut den nu över 10 år gamla hemsidan.

Under årens lopp har stödet för det tema och de plugins vi använder för hålla hemsidan igång tyärr slutat uppdaterats. Det har nu kommit till den gräns att vi inte längre kan uppdatera eller använda alla funktioner som vi och våra medlemsföreningar tidigare kunnat.

På grund av detta så kommer vissa delar av vårt system stängas ner från och till. Skulle viss funktionalitet sluta fungera så som kontaktformulär, bidragsansökningar och projektstöd så ber vi er kontakta kansliet via mail info@sesus.se.

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.