NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Gemensam inköpstjänst

Categories: Förening

Genom dialog med flertalet anslutna medlemsföreningar så har det uttryckts att många studentföreningar genomför varje år liknande inköp. Kostnadsänkningar och andra fördelar skulle kunna uppnås om man gör gemensamma inköp.

SESUS har därför tagit beslutet att under 2021 försöka få igång en gemensam inköpstjänsts om alla medlemsföreningar kan ta del av. I början kommer detta gälla bland annat inköp som trycksaker, kläder, resor och boenden.

En enkät kommer även gå ut till alla anslutna föreningar för att försöka hitta fler gemensamma nämnare bland föreningarna inköpsvanor.

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.