NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Årsmöte 2019

Categories: Förening

Vi vill informera att SESUS:s årsmöte går av stapeln den 9:e augusti. Som ansluten förening i riksförbundet får du genom årsmötet bl.a. möjlighet att ta del av information om vad som skett i organisationen under 2017-2018, och även veta vad de andra medlemsföreningarna genomfört för aktiviteter under föregående året.

Önskar ni delta i mötet kan varje ansluten och godkänd förening anmäla en representant, vänligen gör detta senast 9:e augusti genom att logga in på sesus.se och gå in på årsmötesanmälan i admin menyn (behöver vara inloggad för att få access). Har du problem med anmälan vänligen hör av er.

Ni kommer få information närmare årsmötet hur ni får access till den digitala mötesplatformen.
Plats för mötet: Digitalt mötesplatform
Tidpunkt: 9:e augusti 19:00

Har ni några frågor eller förslag till årsmötet, ber vi er att meddela oss via info@sesus.se eller via hemsidans formulär.

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.