NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Extra bidragsutdelning

Categories: Förening,Riksförbund

I dagarna har ett extra tillskott anlänt som en försenad julklapp till våra anslutna föreningarnas bankkonton. Då vi haft ett överskott i riksförbundets budget som är fokuserad mot föreningsprojekt, så fördelas detta ut i vanlig ordning till alla anslutna föreningar som varit bidragsgrundande för år 2016.

Det extra bidraget ska anlända i dagarna till varje förening och för förbrukas i enlighet med varje förenings verksamhet och beslut. Information har även gått ut till respektive förenings kontaktperson med belopp och tidpunkt för överöfringen. Skulle bidraget ej ha anlänt, ber vi er kontakta kansliet för vidare information.

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.