NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Vi välkomnar Psykrådet

Categories: Psykrådet

Psykrådet är en ideell förening som samordna olika initiativ för och av studenter vid Göteborgs universitet med inriktningen mot psykologi. Deras vision är att psykologen ska få ett rikt studentliv där studenternas röster ska höras. Under början av december månad har föreningen blivit godkända för anslutning till oss.

Psykrådet arbetar tillsammans med Göta studentkår. Via Psykrådet kan medlemmar få ekonomiskt bidrag och tillgång till institutionens lokaler för att ordna olika slags aktiviteter. Exempelvis kan studenter få hjälp med att ordna filmvisningar om terapimetoder eller att få in externa föreläsare.

Psykrådet Gbg's Profile Photo, No automatic alt text available.

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.