NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Medlemsbidraget utbetalat

Categories: Förening,Riksförbund,Student

Årets medlemsbidrag har blivit utbetalt till lokalföreningarna som uppfyllt kraven för år 2017. De föreningar som inte lämnat in kontouppgifter, kommer få sitt bidrag utbetalat när denna information inkommit till oss.

Föreningsbidraget är en del av de stöd som föreningar får till sin ordinarie verksamhet och är baserat på det medlemsantal som föreningarna har. Det innebär att en förening men många medlemmar får en större del av bidraget än en förening med mindre antal medlemmar.

Är du en förening som önskar erhålla medlembidrag, och ta del av våra andra tjänster så som projektbidrag eller material utlåning. Du kan ansöka om medlemskap genom att fylla i formuläret på www.sesus.se/anslut-din-forening/.

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.