NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Örebro studentkår nya medlemmar

Categories: Förening,Riksförbund,Student

Under December månad anslöt sig en helt ny förening till SESUS, Örebro studentkår. Studentkåren företräder studenterna vid Örebro universitet. Det är hit de kan vända sig om de har frågor och funderingar kring sin studiesituation, studentlivet eller utbildning. Föreningen arbetar även mycket med studiesociala delen. Här kan det till exempel handla om frågor som studenternas boendesituation, ekonomi eller nöjes- och fritidsliv.

För mer information om Örebro studentkår besök gärna deras webbsida eller Facebook sida.

örebrostudentkår.fw

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.