NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Linnéuniversitetets psykologstudenter ansluter sig

Categories: Förening,Riksförbund,Student

Linnéuniversitetets psykologstudenters ubildningsförening LIPS ansluter sig till SESUS. Föreningen är till för psykologstudenter vid Linneuniversitetet som jobbar med att anordna utbildningsrelaterade evenemang såsom externa föreläsningar, sociala evenemang för studenterna såsom fester etc. och att representera studenterna i institutionens utbildningsfrågor.

För närvarande har vi i SESUS två föreningar med inriktning mot psykologistudenter, LIPS och LUNA. Vi hoppas dessa föreningar kan finna samarbeten mellan varandra och vi framöver kommer se spännande projekt mellan dem och våra andra organisationer.

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.