NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Stipendie för studier

Categories: Förening,Välgörenhet

Vi söker för tillfället lokalföreningarna som är intresserad att föra en dialog kring instiftandet av ett eller flera stipendier i sin verksamhet. Tanken bakom stipendiet är att det skall gå till en person som uppfyller krav som vi som riksförbundet och lokalföreningen har satt tillsammans. Motivationen för detta stipendie kan vara t.ex. ett stimulansbidrag för att motivera nyanlända medlemmar att fortsätta studera, stipendie för kurslitteratur eller inför ett internationellt utbyte.

Vi ser gärna att ni själva lägger fram vad för idéer ni har och hur detta skulle kunna utveckla och stötta er så väl som medlemmarnas delaktighet i er förening. Er idé behöver inte utgå ifrån de ovan förslag vi gett, utan ni har själva möjlighet att anpassa förslaget uit efter er egen verksamhet.

Är detta något som är intressant för er verksamhet så ber vi er kontakta kansliet för vidare information.

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.