NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Sök projektbidrag

Categories: Förening,Riksförbund

Vi vill påminna anslutna föreningar om att ni har möjlighet att söka projektbidrag för aktiviteter som inte riktigt passar in i er vanliga verksamhet. Detta kan därför vara ett passande tillfälle om ni har en ny idé ni vill testa på men inte haft resurser för att genomföra detta tidigare.

Tidigare under året har flera föreningar sökt projektbidrag för sina aktiviteter. T.ex. har föreningen Lundapsykologerna ansökt tidigare i år om resebidrag för att delta på konferensen PS2016 där flera olika föreningar med liknande inriktningar har chans att mötas och utveckla sina verksamheter tillsammans. Resebidrag är ett av våra vanligaste projektbidrag, men ni kan självklart söka för nästan vad som helst. Fantasin är det enda som stoppar er. Självklar godkänns inte alla ansökningar men vi för alltid en dialog med den ansökande föreningen innan ett eventuellt avslag.

Vanliga ansökningsområden:

  • Resebidrag
  • Utbyten
  • Utbildningar

Gör er ansökan genom att fylla i vårt ansökningsformulär här.

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.