NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Nytt material för utlåning

Categories: Förening,Riksförbund,Utrustning

storage_sesus

Vi arbetar ständigt med att fylla ut vårt material föråd som alla anslutna föreningar kan låna utrustning av gratis. Urvalet av vad som köps in utgår i många från de önskningar som föreningarna uttrycker till riksförbundet, samt även material som föreningar önskar köpa in för projekt. Önskas material köpas in för ett projekt som går att återanvända så köps detta material in till riksförbundet för att sedan efter projektet avslutats vara tillgängligt för andra anslutna föreningar.

Nytt inköp:
Spotifykonto
Netflixkonto
HTC Vive

Önskar en förening låna material måste den vara ansluten till SESUS samt logga in i adminsektionen och gå till sektionen boka utrustning. Har ni önskningar om framtida inköp går det även bra kontakta kansliet.

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.