NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

ASG tre års jubileum

Categories: Asgard,Förening,Game

Under gårdagskvällen och även in på natten idag firade vi i föreningen Asgard Gaming vårt årsjubileum. Festen startade klockan sex på kvällen och höll på väl över midnatt. Kvällen bjöd på det traditionsenliga talet om året som gått och flera enskilda medlemmar slöt även upp efter med sina egna spontana tal och hurrarop. Men kvällen handlade inte endast om att prata varandra i munnen utan även flertalet aktiviteter var inplanerade. Så som en medlem som komponerade musik för att bli Asgard gamings egna temalåt som spelades upp offentligt för första gången. Men även aktiviteter där alla kan delta samtidigt:

  • Fototävlingar
  • Frågesporten
  • Warthunder tävling
  • Counter-strike tävling
  • TF2 Tävling

Under kvällen slöt 52 stycken medlemmar upp och det är en ordentlig ökning från de 25 stycken som var med förra året. Det utropades även många glädjerop, skrik av lycka och även besvikelse när den personen misslyckades vinna en fråga i frågesporten eller sitt plan blev nedskjutet i Warthunder. Allt som allt var jubileumet väldigt lyckat och vi i Asgard ser fram emot nästa år!


asg-2015-ts-medlemmar

 

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.