NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

LUNAs Career Fair 2015

Categories: Events,Förening,Student

I början av december i år höll LUNA sin årliga arbetsmarknadsdag som även kallas ATLAS Career Fair 2015. Evenemangets syfte är att ge medlemmarna möjlighet att minga och få möjlighet att prata med eventuella framtida arbetsgivare eller helt enkelt se sig för vad som finns där ute. Flera av utställarna är också där för att kunna informera naturvetenskapsintresserade personer om sina tjänster eller verksamhet.

Evenemanget hålls årligen och alla har möjlighet att delta.

Du kan läsa mer om evenemanget på LUNAs Careers Facebooksida.

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.