NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Asgard gaming ska ha jubileum

Categories: Förening,Game

star_citizen

Spelföreningen Asgard Gaming kommer i början av nästa år, 16 januari klockan 18:00 närmare bestämt, hålla sitt jubileum. Detta är för att fira årsdagen för skapandet av föreningen och kommer gå i samma anda som deras tidigare års jubileum.

Det kommer att bli tävlingar i Arma, CS:GO och eventuellt det klassiska luftslaget i War Thunder, Nox Umbras årliga tal, vi kommer utse årets skägg, årets Asgardare och en hel del annat. -Asgard Gaming

Träffen kommer ske över internet, men det är även möjligt att vissa deltagare kommer hålla hus i SESUS lokaler i Stockholm samtidigt. Är du spelintresserad så är du välkommen förbi, håll ögonen öppna på www.asgardgaming.se. För mer information när tiden närmar sig.

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.