NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Kontaktformuläret uppdaterat

Categories: Riksförbund

Kontaktformuläret som finns placerat på vår kontaktsida (http://sesus.se/kontaktsida/) har haft ett fel som gjort att man får upp ett felmeddelande om man inte skrev in en webbadress där vi efterfrågat namnet på den (eventuella) föreningens som vill kontakta oss. Det har fortfarande gått att använda kontaktformuläret under denna tid genom att hoppa över att fylla i denna del då den inte varit obligatorisk. Har ni använt detta sätt för att kontakta oss och blivit osäker på om mailet har gått fram så kan vi bekräfta att dessa har nåt oss, även om felmeddelande har dykt upp.

Detta är nu rättat och kontaktformuläret fungerar nu som det är tänkt.

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.