NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Finnas där för varandra

Categories: Riksförbund

Det fruktansvärda som skett på flera platser runt om på jorden, speciellt de senaste veckorna, har satt spår hos de överlevande och åskådare med både ilska, rädsla och sorg som resultat. Det är lätt i detta ögonblick just gripas ilska och panik och att glömma bort att det är vår medmänsklighet och stöd som bäst kan hantera denna situation och att vi finns där för varandra.

I nedan film blir en pojke tillsammans med sin far intervjuad av Le Petit Journal om attacken i Paris och frågan ställs till pojken om han förstår vad om som hänt och varför. Se den gripande dialogen mellan far och son och låt detta bli ett ljus i mörkret.

 

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.