NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Asgard kör ARMA

Categories: Game

Asgard-spelkväll-151103Asgard gaming hade igår åter en lyckad sammankomst för sina medlemmar där målet för kvällen var att spela ARMA. Spelträffarna har visat sig vara väldigt populära i föreningen, där medlemmar från Sveriges alla hörn går ihop för utföra ett gemensamt uppdrag. Sammankomsterna sker varje tisdag runt sjutiden och pågår ofta hela kvällen ut. Är du intresserad av att delta, ta kontakt med Asgard Gaming via deras hemsida.

ARMA

Spelet är en taktisk first person shooter och stridssimulator som förlägger spelaren till en virtuell värld, som så mycket som möjligt efterliknar vår egen och där man träder in i rollen som en soldat.

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.