NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

SGDH har meet-up

Categories: Förening,Game

sgh

Stockholm Game Development Hub (SGDH) har hållit en meet-up söndagen den 11 oktober för entusiastiska spelutvecklare – nybörjare och professionella och allt där-i-mellan – tillsammans under ett och samma tak. Målet är att ge studenter inom spelutveckling, programmering, animering eller hobby entusiaster en plats att mötas och lära sig av varandra. Det är även en plats att utveckla nya idéer och kanske även finna din framtida partners i din alldeles egna Start-up.

Är du intresserad av att delta på nästa meet-up ta och håll koll på sesus.se eller sgdh.org för mer information.


600_441638195

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.

Lämna ett svar