NASTA EVENT

 • 00 D
 • 00 H
 • 00 M
 • 00 S

Nyheter

Välkommen in till kansliet

Categories: Riksförbund

Vi har nu fått fler och fler föreningar att börja använda vår lokal för sina aktiviteter. Bland de mest aktiva föreningarna återfinns Stockholm Game Developing Hub och Asgard Gaming. Är din lokalförening intresserad att hålla en aktivitet i lokalen så bör ni ta tillfället i akt och boka in en tid eller ta kontakt med kansliet för mer information.

Använd lokalen

Är medlemmarna i din förening i behov av en plats för att kunna genomföra sina föreningsidéer? På vårt kansli i Stockholm har vi allmänna ytor där medlemmarna har möjlighet att arbeta tillsammans med andra. Vi har skrivbord, datorer, större fria ytor för valfritt ändamål och möjlighet till mindre möten.

 • Arbetsplats
 • Mindre möten
 • Arbeta på hobbyprojekt
 • Möta nya människor
 • Diskutera sina idéer med kansliet
 • m.m

Boka lokalen för föreningsändamål

Vill din förening boka upp en större del av lokalen för ett föreningsändamål kan detta göras genom formuläret nedan. Bokningen ger föreningen möjlighet att använda lokalen under dagtid och kvällstid, under nattetid vänligen kontakta kansliet. Möjliga aktiviteter:

 • Styrelsemöten
 • Utbildningar
 • Spelkvällar
 • Middagar
 • Mingel
 • Konstvernissage
 • m.m

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.