NASTA EVENT

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Uppläggning av hemsidan (beta)

Categories: Riksförbund

Idag lägger vi upp en intern version av vår hemsida för testning. Det är ett begränsat antal som har tillgång till denna. Vi kommer inom en tid öppna upp den officiellt för alla föreningar, medlemmar och allmänheten via www.sesus.se.

Nyheter och evenemang som skapats tidigare än dagens datum kommer inte prioriteras att läggas till framöver. Där av, söker ni efter en gammal nyhet så kan ni höra av er till kansliet så finns möjligheten att vi kan ta fram detta från en backup.

Upplever ni några fel (buggar) text som är felstavad eller fattas vänligen hör av er till kansliet.

Author: SESUS

Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.