Nyheter

Örebro studentkår mot psykisk ohälsa

enter Categories: Föreläsning,Förening,Örebro studentkår

source site

dana dearmond wired pussy Örebro studentkår har startat en kampanj med syftet att uppmärksamma, synliggöra, avstigmatisera samt skapa förutsättningar för att förebygga psykisk ohälsa. Kampanjen ska även ge studenter information om var det går att vända sig för stöd och hjälp på (och utanför) Örebro universitets tre campus: campus Almby, campus USÖ samt campus Grythyttan.

go here

get link Ambitionen med denna kampanj handlar om att kunna avstigmatisera psykisk ohälsa men även att uppmärksamma den situation som studenter befinner sig i – relaterad till höga krav, stor press och ambitioner av att klara av studier, arbete och allt annat som vad livet innebär. Vi tror att dessa tre element i vår kampanj skulle bidra oerhört mycket för genomslaget.

http://johanstellerphotography.com

http://johanstellerphotography.com I det program som planeras för kampanjen har projektgruppen bland annat en önskan om att sända en livepodd med Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg från Ångestpodden. Syftet är att lyfta fram psykisk ohälsa, stress och ångest. Stress och ångest i olika former är enligt statistik en av de vanligaste orsakerna till att studenter söker hjälp och samtalsstöd hos studenthälsan.

go here

go here Kampanjen har blivit godkänd för projektstöd via SESUS.

http://johanstellerphotography.com/porn/new-balance-sex-videos

follow

source
Author: SESUS

see url Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.

makaylas secret blowjob hentai