Nästa event

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

Vi välkomnar Psykrådet

her first lesbian sex 5 Categories: Psykrådet

click

rick warren homosexual Psykrådet är en ideell förening som samordna olika initiativ för och av studenter vid Göteborgs universitet med inriktningen mot psykologi. Deras vision är att psykologen ska få ett rikt studentliv där studenternas röster ska höras. Under början av december månad har föreningen blivit godkända för anslutning till oss.

adverse reactions adult tdap immunization Psykrådet arbetar tillsammans med Göta studentkår. Via Psykrådet kan medlemmar få ekonomiskt bidrag och tillgång till institutionens lokaler för att ordna olika slags aktiviteter. Exempelvis kan studenter få hjälp med att ordna filmvisningar om terapimetoder eller att få in externa föreläsare.

i likes music Psykrådet Gbg's Profile Photo, No automatic alt text available.

watch
Author: SESUS

ballad of gay tony info Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.