Nästa event

  • 00 D
  • 00 H
  • 00 M
  • 00 S

Nyheter

go to link Föreningen Joint Gaming har planerat att genomföra ett medlemsevenemang i Halmstad, där medlemmar och icke-medlemmar är inbjudna att delta i aktiviteterna. Föreningen har i samarbete med ABF skapat ett aktivitetsrum på ABF lokaler i centrala Halmstad där barn, ungdomar och vuxna är välkomna att under samma tak umgås, spela spel och delta i deras senaste invignings turnering i Nintendo Switch.

shannon tweed nude nightfire

asian iris blowjob För att genomföra aktiviteten har föreningen ansökt om projektbidrag som blivit godkänt. Syftet med aktiviteten är ta tillvara på medlemmarna intressen samt att attrahera och nå ut till fler potentiella medlemmar än de befintliga, och samtidigt utbilda de som vill veta mer om konsol och datorspel, i vilken ålder de än må vara.

Author: SESUS

http://webtechstock.com/sexy-hairy-man-solo-sex Jag är nyhetsskrivaren för SESUS och från mig kommer evenemang och nyheter dyka upp som rapporterar om vad våra anslutna föreningar har för sig.